BANNER PODSTR

bormax1

BORMAX

Benzin

OPIS PROIZVODA Ovaj suvremeni aditiv za gorivo je posebno razvijen za čišćenje injektora (brizgaljke) i postizanje najbolje moguće učinkovitosti (uklanjanjem nečistoća i naslaga). Efekt aditiva traje i do 2000 km.

PREDNOSTI

Regulira ubrizgavanje goriva
Čisti pumpe za ubrizgavanje goriva i optimizira distribuciju goriva. BORMAX je efektivan do trećeg punjenja rezervoara nakon izvršenog dodavanja s regulacijom i optimizacijom za proces sagorijevanja.

Apsorbira crni dim
U kontaktu sa naslagama na metalnim površinama, BORMAX rastvara mnoge ostatke. Čađ i čestice prljavštine se vezuju i već nakon prve primjene BORMAX-a izlaze kroz auspuh iz protoka ispušnih plinova. Rezultat je da redovito korištenje BORMAX-a smanjuje ostatke sagorijevanja.

Poboljšava performanse motora
Osjetite poboljšanje cjelokupnih performansi vašeg vozila. Već nakon prvog dodavanja BORMAX-a vidljivo je značajno povećanje učinkovitosti.

Umanjuje potrošnju goriva
Zbog smanjenog trenja motor vašeg vozila radi tiše i učinkovitije. Sa istim način vožnje može se postići znatno niža potrošnja goriva.

Olakšava proceduru startanja vozila
Olakšano je startanje ohlađenog motora. BORMAX umanjuje habanje (trošenje) pri startanju vozila.

Štiti okoliš
Smanjuje se emisija otrovnih ispušnih plinova. BORMAX može znatno poboljšati vrijednosti ispušnih plinova i lebdećih čestica.

Čisti sustav ubrizgavanja goriva i svjećice
Namijenjen je za sve benzince sa katalizatorom i putnička motorna vozila – hibride. Dodatak za benzin prema DIN EN 228 (IOB 91, 95, 98, 100).

Primjena: Za optimalno povećanje učinkovitosti preporuča se nakon svakog drugog ili trećeg punjenja goriva. Jednostavno dodati BORMAX u gorivo. OPREZ: dizelski i benzinski motori imaju različite aditive za gorivo!

footerlogodesigner17