BANNER PODSTR

bormax1

BORMAX

DBF sredstvo za čišćenje

OPIS PROIZVODA Vremenom se zaprljaju čak i najbolji filtri čestica čađi (DPF). Ova činjenica je poznata ljubiteljima automobila i naravno profesionalnim serviserima, ali ne nužno i svim vlasnicima dizel vozila. Prije svih klijenti, koji voze samo po gradu ili na kratkim relacijama, kao što su taksisti ili dostavljači, često nisu informirani kako zaštititi svoj filtar čestica čađi. Sa BORMAX-ovim sredstvom za čišćenje DPF filtra imate sada mogućnost da ovoj grupi kupaca pružite jednu posebnu uslugu.

PREDNOSTI

Profesionalno sredstvo za čišćenje filtra čestica čađi (DPF)
Optimizira regeneraciju KAT (katalizatora) i FAP/DPF filtara. Reducira emisiju čađi, optimizira sagorijevanje goriva posebno kod gradske vožnje i vožnje na kratkim relacijama.

Primjena:Dodati na svakih 2 do 4000 km kod vožnje na kratkim relacijama. 250 ml je dovoljno na oko 60 litara dizel goriva. Za teretna vozila se preporučuje aplikacija 1 litre Bormax DPF sredstva za čišćenje na minimalno 40 do maksimalno 150 litara dizel goriva. Namijenjeno je za KAT dizel (katalizator) i FAP/DPF filtre. Dodatno se štedi do 10% goriva.

footerlogodesigner17